Skip to product information
1 of 6

Бежичен тример за трева - Zip Trim

Бежичен тример за трева - Zip Trim

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.7/5
Regular price ден 799.00 MKD
Regular price ден 1,399.00 MKD Акција ден 799.00 MKD
Акција Цена

🔥Заборавете на кабли, бензин и трошење пари🔥

Сега можете да добиете рачен, безжичен тример што можете да го користите кога сакате.

🤩Толку удобен што може да се смести во џеб, лесен и заоблен, овозможува користење без пречки.🤩


Работи како пропелер и сече се пред себе, па овозможува скратување на тревата покрај патеката или околу куќата.

🤩Ќе го среди дворот за да се гордеете.🤩

Во комплетот добивате и прилагодлива рачка која ја монтирате кога не сакате да се наведнувате, но и штит за сечење под агол од 90 степени.

Тоа значи дека ќе можете да средите се во вашиот двор што не сте стигнале до сега.

Не бара простор што го бараат обичните тримери, кои се гломазни и тешки.

Количините се ОГРАНИЧЕНИ

 

View full details