Skip to product information
1 of 5

Електричен масажер за стапала

Електричен масажер за стапала

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.7/5
Regular price ден 550.00 MKD
Regular price Акција ден 550.00 MKD
Акција Цена

НАПРАВИ ПАУЗА! ОСЛОБОДЕТЕ ГИ БОЛКИТЕ НА НОЗАТА

Дали вашите стапала се уморни на крајот од денот?
Користењето на овој масажер ќе ви помогне да ги опуштите стапалата и да ги олесните вашите уморни, болни мускули. Уживајте во масажата на стапалото со овој лесен, моќен, пренослив и безбеден масажер.

ЗОШТО ДА ГО КУПАМ ОВОЈ МАСАЖЕР?

✅Погоден за луѓе со болни стапала, студени стапала и непријатност.
✅Нискофреквентните импулси на ЕМС ги релаксираат затегнатите мускулни групи
✅ Ја подобрува циркулацијата на крвта

Нашиот масажер е совршен за стапала од сите големини и тежи само 385 g. 

Доволно е пренослив за да се користи кога патувате, на работа или гледате телевизија. Земете го со себе каде и да одите.

6 НАЧИНИ ЗА РЕЛАКСИРАЊЕ НА НОЗАТА
View full details