Skip to product information
1 of 5

Електричен масажер за тело со дигитален дисплеј (1+1ГРАТИС)-

Електричен масажер за тело со дигитален дисплеј (1+1ГРАТИС)-

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.7/5
Regular price ден 699.00 MKD
Regular price Акција ден 699.00 MKD
Акција Цена
Доживејте ја најдобрата терапевтска масажа, која ќе ве остави ревитализирани и ослободени од болка!
Електричен масажер за тело со дигитален дисплеј
Различни режими на работа со прилагодување на соодветен интензитет-притисок врз мускулите за нивно релаксирање
Флексибилен – може да се постави на било кој дел од телото: вратот, рамото, грбот, раката, ногата, појасот итн.
Помага во ублажување на уморот, опуштање на мускулите, подобрување на циркулацијата на крвта, ја ублажува непријатноста во мускулите, го активира мускулниот притисок и постигнува смирувачки ефект

Пренослив и лесен – можете да го користите дома, на работа или на тренинг
До 8 часа континуирана употреба по полнење 2,5 часа
View full details