Skip to product information
1 of 3

ИНОВАТИВЕН Валјак за бојадисување

ИНОВАТИВЕН Валјак за бојадисување

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.7/5
Regular price ден 1,399.00 MKD
Regular price ден 2,199.00 MKD Акција ден 1,399.00 MKD
Акција Цена

МАГИЧЕН ВАЛЈАК - СЕТ ЗА БОЈАДИСУВАЊЕ

Без неред, капење и истурање боја! 👷🏼‍♂️💦🏡


Предности при користење на овој производ

✅ Не остава хаос во домот - Заборави на истурање и капење боја што го уништува твојот мебел и под.

✅ Погоден за сите површини - Повеќе не мора да користиш разни помагала за фарбање на различни типови ѕидови - Паметниот валјак е тука како идеален асистент.

✅ Ќе ти заштеди време - Брзо ќе бојадисуваш како вистински професионалец.

👷🏼‍♂️ ЗА ВИСОКИ И ГОЛЕМИ ПОВРШИНИ

Поради неговиот посебен облик и дизајн, со него можеш да ги обоиш сите делови од ѕидот без да ги менуваш продолжетоците или да користиш четка. Не мора да користиш скала, можеш да стигнеш до секој дел од ѕидот со помош на неговата продолжена рачка.

Одлично за големи површини како што се ѕидови, врати, подови, тавани, покриви и слично. Дава беспрекорни резултати за само неколку минути.

💦 БЕЗ НЕРЕД И КАПЕЊЕ БОЈА ПО ПОДОТ!

Она што го разликува од другите алатки за фарбање е неговата внатрешност која е директно наполнета со боја, така што наоколу нема неред, капење и истурање боја.

Едноставно ја истураш бојата во отворот на валјакот за боја и твојот „Паметен валјак“ е подготвен за употреба. Можеш да го измиеш со обична вода.

View full details