Skip to product information
1 of 3

Крема за отстранување на стрии (1+1 ГРАТИС)

Крема за отстранување на стрии (1+1 ГРАТИС)

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.7/5
Regular price ден 599.00 MKD
Regular price ден 750.00 MKD Акција ден 599.00 MKD
Акција Цена
Женското тело e дизајнирано да поднесе многу промени – пуберт, варијации во телесната тежина, бременост.
Сите овие промени резултираат со стрии на површината на кожата поттикнати од нејзиното претерано истегнување.
Стриите се најголем доказ за величенственоста на женското тело, но од естетски аспект ниту една жена не ги посакува.
Кога еластичноста на кожата е ставена на тест како во бременост, епидермисот попушта и се кине, а на површината на кожата се јавуваат стрии.
Кремата е погодна за секојдневна употреба, бидејќи ја одржува хидратацијата и еластичноста на кожата и на тој начин спречува создавање на нови стрии, особено:
-во текот на бременоста,
-во пубертет или
-при варијација на тежината.
View full details