Skip to product information
1 of 6

Лажна Камера

Лажна Камера

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.7/5
Regular price ден 599.00 MKD
Regular price ден 1,199.00 MKD Акција ден 599.00 MKD
Акција Цена
Лажна камера – не служи за видео надзор, туку само за симулација!

Камерата изгледа како вистинска – кога се ставаат батериите, LED диодите на камерата започнуваат да светат во црвена боја (изгледа како камерата да снима)
Многу корисна направа, многу поевтина од вистинските камери за видео надзор
Има улога да ги спречи луѓето да го прават се она што не би го сториле пред камери 
Разликата е невоочлива
Лесна е за инсталирање, не ви се потребни кабли, можете да ја поставите насекаде
Работи на 2 х AA 1,5V батерии – батериите не се вклучени во пакувањето
За внатрешна и надворешна употреба (доколку ја употребувате надвор, треба да ја поставите на место заштитено од влага и екстремни температури – не е водоотпорна)
View full details