Skip to product information
1 of 6

Лепенки за ослабнување - НЕМА НА ЗАЛИХА

Лепенки за ослабнување - НЕМА НА ЗАЛИХА

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.7/5
Regular price ден 399.00 MKD
Regular price ден 599.00 MKD Акција ден 399.00 MKD
Акција Цена

❗Сакате да ослабете и до 10 КИЛОГРАМИ за САМО 1 Месец?! 
😜💯 Slim Patch - Хербал Лепенките со Магнет за Слабеење и Согорување на 
Хербал Лепенките Slim Patch - Магнетно Слабеење и Согорување на Маснотии!
✅ Нивната Карактеристика:
🔴 Slim Patch Лепенките се многу корисни и имаат голем придонес во губењето на килажата.
🔴 Овие Хербални Лепенки содржат исклучително само природни состојки( Растителна База)
🔴 Slim Patch Лепенките се докажано вреден начин на слабеење.
🔴 Slim Patch Лепенките помагаат во изгорување на маснотиите, јагленохидратите и шеќерите.
🔴 Slim Patch Лепенките активно ја подобрува циркулацијата и ги елиминира токсините во телото.
✅ Состав:Cement cassiae torae, Poria cocos, maythorn, Горли Портокал, Scutellaria baicalensis, Alisma orientalis, Angelica sinensis
 
✔️ Како се употребува:
❤️ Извадете ги од опаковката, залепете ги во пределот на стомакот, ногата, раката
❤️ Извадете ја лепливата заштита и и залепете го
❤️ Користете еден фластер во рок од 12 Часа - 2 пати Дневно! ( Значи 2 фластери на Ден)
View full details