Skip to product information
1 of 6

Магична Крема за Поправка на Ѕидови (1+1 Гратис)

Магична Крема за Поправка на Ѕидови (1+1 Гратис)

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.7/5
Regular price ден 499.00 MKD
Regular price ден 799.00 MKD Акција ден 499.00 MKD
Акција Цена

Нема штета што не може да се поправи со него.

Нарачај 1 добиј + 1 гратис

Ќе бидете воодушевени од леснотијата на нанесување на кремот и конечните резултати. Може да се користи директно од цевката, нанесена во само еден потег.
Закрпете која било дупка во ѕидот
Благодарение на универзалната магична крема за поправка на ѕидови, можете лесно да закрпите која било дупка во вашиот ѕид.
Кремот за поправка е сосема безбеден за употреба. Состојките не се штетни, не предизвикуваат корозија и не содржат формалдехид. !
Овие неправилности визуелно се прилично иритирачки, а со овој производ можат многу брзо да се поправат. Пукнатините, дупките и местата на лупење ќе станат минато.
View full details