Skip to product information
1 of 8

МЕТАЛНА ПРСКАЛКА ЗА ВОДА ПОД ВИСОК ПРИТИСОК (1+1 ГРАТИС)

МЕТАЛНА ПРСКАЛКА ЗА ВОДА ПОД ВИСОК ПРИТИСОК (1+1 ГРАТИС)

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.7/5
Regular price ден 599.00 MKD
Regular price ден 899.00 MKD Акција ден 599.00 MKD
Акција Цена

МЕТАЛНА ПРСКАЛКА ЗА ВОДА ПОД ВИСОК ПРИТИСОК
Полесно и поефикасно чистење на површините!


Овој метален распрскувач за вода под висок притисок е повеќенаменски и може да се користи за различни задачи.

Без разлика дали наводнуваш растенија, го чистиш дворот или ги прскаш површините со пестициди, овој производ ќе биде непроценлива алатка.

Предности при користење на нашиот производ

Висок притисок за ефикасно чистење - Металниот распрскувач за вода под висок притисок ти овозможува да постигнеш ефикасно чистење површините или наводнување на растенијата. Без разлика дали се занимаваш со градинарство или го чистиш твојот двор, овој производ ќе ти овозможи да постигнеш брзи и ефикасни резултати.Различни режими на прскање - Овој распрскувач за вода нуди различни начини на прскање, вклучувајќи директно, конусно, туширање и магла. Можеш лесно да го прилагодиш режимот на млазот според потребите на твојата работа.

Издржливост и квалитетен материјал - Изработен од висококвалитетен метал, овој распрскувач за вода е исклучително издржлив и отпорен на абење

Повеќенаменска употреба - Овој метален распрскувач за вода под висок притисок е идеален не само за градинарство и наводнување растенија, туку и за чистење на надворешни површини, миење автомобили, прскање пестициди и многу други секојдневни задачи.Ситуации во кои треба задолжително да се користи:

Наводнување на растенијата и одржување на градината.

Високиот притисок на водата овозможува темелно чистење на надворешните површини како дворови, патеки, дворови, огради и автомобили.

Благодарение на моќниот воден млаз, овој распрскувач е идеален и за прскање пестициди, инсектициди и ѓубрива.

Без разлика дали се занимавате со градинарство, одржување на тревникот или уредување, металната прскалка за вода под висок притисок ќе биде вредна алатка.

View full details