Skip to product information
1 of 4

Мултифункционална сталажа

Мултифункционална сталажа

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.7/5
Regular price ден 990.00 MKD
Regular price ден 1,690.00 MKD Акција ден 990.00 MKD
Акција Цена

Искористете го празниот простор под мијалникот 

Цврсти метални цевки и трајни пластични полици се модуларни и можат да се вградат распоред за да се вклопат околу која било конфигурација на цевки под мијалник и додавање на посакуваниот простор на полицата!

  • Сталажа за сите ваши работи под мијалник
  • Решетката може да се зголеми за да содржи повеќе предмети.
  • Лесна инсталација.
  • Отстранливи делови за лесно чистење или лесно складирање.

Лесно се инсталира, не треба да се подготви.
Конечно, простор за сите ваши средства за чистење и тоалети.
Оваа сталажа може да се зголеми од 50cm до 70cm должина.
  • Применлив простор: Кујна, Бања, Спална…
 
View full details