Skip to product information
1 of 5

Мултифункционална Четка за Чистење - Hurricane Spin Scrubber

Мултифункционална Четка за Чистење - Hurricane Spin Scrubber

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.7/5
Regular price ден 1,350.00 MKD
Regular price ден 1,750.00 MKD Акција ден 1,350.00 MKD
Акција Цена
До чист под брзо и лесно како никогаш до сега! Тајната е во совршената технологија на оваа четка!
Чистењето на кадата, туш кабината и плочките во бањата е вистински кошмар... Веќе не! Ви ја претставуваме   четката за чистење бања SPIN SCRUBBER .
Моќен чистач кој ќе ја заврши напорната работа за вас - брзо, ефикасно и брилијантно.
Отстранува нечистотија, исушени ѓубриња од сапун, дамки од 'рѓа, дамки од исушена вода и многу други нечистотии.
Ова четка ќе ги исчисти и најнепристапните места!
Не трошете веќе пари на скапи детергенти.
Набавете ја оваа четка која е многу лесна за користење и одржување. Наполнете ја, исчистете и потоа измијте ја само со вода.
Карактеристики:
-Три ротирачки четки
-Полесна од 1кг
-На полнење
-Првпат се вклучува и се полни 24 часа за да работи
-Рачката е прилагодлива и можете да ја спуштите до доле
-Лесна за одржување, само со вода
Овој производ не е достапен во останатите продавници. Достапен е само во Акција365.
View full details