Skip to product information
1 of 5

Организатор на седишта во автомобил

Организатор на седишта во автомобил

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.7/5
Regular price ден 470.00 MKD
Regular price ден 670.00 MKD Акција ден 470.00 MKD
Акција Цена
Ставете крај на изгубените предмети во автомобилот!
Овој организатор е идеален за сите мали нешта што ни се потребни во автомобилот.ефони, клучеви, шишиња, лименки, преносни компјутери, пенкала и разни други работи
.
Catch Caddy е организатор за во автомобил со кој ќе создадете ред, а и ќе ги најдете вашите потребни нешта во вашиот автомобил брзо и лесно.

Заборавете ги иритирачките моменти кога нешто ви треба за време на возењето и не можете да го најдете!
Направете си ред во колата и не губете време додека возите со организаторот .
Овој производ не е достапен во останатите продавници. Достапен е само во АКЦИЈА365.
View full details