Skip to product information
1 of 5

ПАМЕТНА МАШИНА ЗА ШИЕЊЕ

ПАМЕТНА МАШИНА ЗА ШИЕЊЕ

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.7/5
Regular price ден 590.00 MKD
Regular price ден 890.00 MKD Акција ден 590.00 MKD
Акција Цена
Идеално за патување! Машина за шиење, практична и секогаш при рака!

Рачна машина за шиење е нешто што мора да го има секоја куќа. Нешто што ви треба за вашето следно патување!
Дали често се случува да ви се отшие работ на вашите алишта токму кога брзате?

Ви претставуваме мала, практична и пренослива машина за шиење, со која можете брзо и лесно да шиете искинати предмети за само неколку минути

View full details