Skip to product information
1 of 5

Пренослив Појас За Деца

Пренослив Појас За Деца

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.7/5
Regular price ден 1,250.00 MKD
Regular price ден 1,790.00 MKD Акција ден 1,250.00 MKD
Акција Цена

Обезбедете удобност и безбедност на вашето бебе за време на секое возење со автомобил.

Дизајниран со љубов и експертиза, обезбедува оптимална поддршка и заштита за вашето малечко.

Со своите меки и дишечки материјали, го одржува вашето бебе пријатно притоа спречувајќи каква било непријатност или иритација

-од 5 до 20 кг-

Инвестирајте во удобноста и безбедноста на вашето дете денес!

View full details