Skip to product information
1 of 5

Проточна чешма / туш со дисплеј

Проточна чешма / туш со дисплеј

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.7/5
Regular price ден 1,290.00 MKD
Regular price ден 1,890.00 MKD Акција ден 1,290.00 MKD
Акција Цена
Со овој производ се овозможува топла вода во секое време во денот.
Инстант проточниот бојлер за многу кратко време Ви обезбедува неограничено количество на топла вода.
Само монтирајте ја на ѕидот, вклучете ја во струја и топлата вода ќе почне да тече.
Овој производ е идеален за заштеда на електрична енергија.
Инстант проточниот бојлер се загрева за само 5 секунди, потоа веќе имате топла вода која можете да ја користите без прекини.
Едноставно и паметно решение за сите оние места во кои нема системи за загревање на водата.
Идеално решение за сите купатила, кујни, работилници и сл.

 

Карактеристики:
– Топла вода за 5 секунди;
– Температура до 60 степени;
– Јачина на греач 3 kw
– 360 степени ротирачка цевка за вода
– Дисплеј кој ја покажува температурата на водата.
View full details