Skip to product information
1 of 6

СЕЦКО ЗА ЈАЈЦА

СЕЦКО ЗА ЈАЈЦА

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.7/5
Regular price ден 249.00 MKD
Regular price ден 599.00 MKD Акција ден 249.00 MKD
Акција Цена
Рачен сецко за јајца , вашиот помoшник во кујна .
Карактеристики:
– Лесен за чистење и расклопување
– Ви заштедува време и пари
– Безбедно за деца
– Вашите прсти никогаш нема да ги допрат сечилата
– Храната ќе ви биде почиста зашто што нема да доаѓа многу во допир со раце и прсти
View full details