Skip to product information
1 of 1

Спреј Против Мувла (нема на залиха)

Спреј Против Мувла (нема на залиха)

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.7/5
Regular price ден 699.00 MKD
Regular price Акција ден 699.00 MKD
Акција Цена
Сосема нов и висококвалитетен спреј против мувла.

Моќната формула овозможува лесно да се отстрани мувлата од плочкиte, фугите, околу прозореците, мијалниците, цевките, туш кабините, базени и слично.
Без белило, некисел, слаб мирис, еколошки, безбеден и ефикасен.Количина: 500ml
 

 

View full details