Skip to product information
1 of 3

Супер Подлога

Супер Подлога

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.7/5
Regular price ден 649.00 MKD
Regular price ден 1,199.00 MKD Акција ден 649.00 MKD
Акција Цена
Нека вашата бања секогаш биде сува и убава, а вие задоволни и безбедни. 
Супер впивачката подлога ќе се погрижи да нема барички после туширање и лизгање на обична подлога. Пријатно, убаво, супер практично.
Погледнете колку е ефикасен
Неверојатно брзо се впива и е супер удобен за стапалата.
Само поставете го каде што сакате
Лесно се витка и лесен, може да се постави каде сакате и сигурно ќе ви го разубави просторот. Иако бањата беше првична идеја, се покажа дека е супер практична за терасата или влезната врата.
Удобно и квалитетно
Четири специјално дизајнирани слоеви за брзо впивање, брзо испарување, без лизгање и за супер пријатен контакт со стапалата.
Без лизгање
Последниот слој е направен од специјална гума која не дозволува водата да се впие одоздола и феноменално се прилепува на површината, со што гарантира дека подлогата не се лизга.
Технички информации
Супер впивачката подлога има овална форма со димензии 60x40cm и доаѓа во убава и смирувачка зелена боја.
View full details