Skip to product information
1 of 4

Триаголен Џогер

Триаголен Џогер

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.7/5
Regular price ден 699.00 MKD
Regular price ден 1,399.00 MKD Акција ден 699.00 MKD
Акција Цена
Џогер со иновативен триаголен дизајн ќе го олесни секое чистење.
Триаголниот џогер е супер практичен и може да стигне до секој агол дури и на таванот.
Ротација од 360°
Вртливата глава за 360° на триаголниот џогер ви овозможува лесно да ја исчистите правот во мртвиот агол и лесно да се ослободите од аголните пајажини на ѕидот и таванот или прозорецот.
 
Лесно перење
Лесно извадете ја крпата и измијте ја во машината. Повторно употреблив и еколошки начин на чистење. Можете повторно да ја користите крпата многу пати и да ги заштедите вашите пари на непотребни заменливи ткаенини за еднократна употреба. Секогаш кога ќе завршите со чистење, само фрлете ја крпата во машината за перење.
Прилагодлива телескопска шипка
Екстра долгиот стап од 1,3 метри ви овозможува лесно да стигнете до високите места каде што има прашина и ви помага да ја отстраните на поедноставен начин.
Премиум материјал
Платното е опремено со задебелување на микрофибер, кои можат брзо да апсорбираат вода во рок од 5 секунди и имаат одлична способност да фаќа прашина.
Стиснување во едно движење
Кога ќе го исплакнете џогерот и ќе го користите за влажно чистење, едноставно повлечете ја рачката на рачката и нечистотијата ќе се исцеди за неколку секунди без да ги извалкате вашите раце
View full details