Skip to product information
1 of 4

ТУШ РАЧКА

ТУШ РАЧКА

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.7/5
Regular price ден 399.00 MKD
Regular price ден 699.00 MKD Акција ден 399.00 MKD
Акција Цена

Ултра практична ергономска рачка за туширање, со три режими на прскање.

Благодарение практичниот дизајн многу лесно со палецот може да го промените начинот на прскање и да уживате во различна водена масажа.

Рачката е исклучително лесна за ракување и туширањето ќе ви претставува вистинско задоволство како да возите мерцедес.

Рачката е исклучително лесна за монтирање и се фаќа на сите стандардни туш црева.

 

ДИМЕНЗИИ:

View full details