Skip to product information
1 of 4

ФЛАСТЕРИ ЗА ПРОШИРЕНИ ВЕНИ

ФЛАСТЕРИ ЗА ПРОШИРЕНИ ВЕНИ

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.7/5
Regular price ден 399.00 MKD
Regular price ден 799.00 MKD Акција ден 399.00 MKD
Акција Цена

Дали имате болки во нозете при секојдневните активности?

Ослободете се од болката и непријатноста на сосема природен начин! Ви ги претставуваме корејските фластери против секакви проблеми со вените и болките во нозете.

Фластерите за вени се иновативен производ базиран на троксерутин – добиен од екстракт од јапонски цвет од багрем. Оваа состојка е многу честа кај производите кои ги отстрануваат проширените вени, со причина.
Работи на тој начин што ја намалува пропустливоста на капиларите, што е една од важните причини за пукање на капиларите во нозете, ги зајакнува ѕидовите на крвните садови, ја подобрува микроциркулацијата и делува на отоци на нозете предизвикани од вените.
Овозможува многу брзо олеснување на уморните нозе, го намалува отокот и тежината на нозете и ја забрзува венската циркулација.
Предноста на фластерите за проширени вени е тоа што тие се лесни за употреба, а нивните активни состојки можат да ви помогнат да ги третирате сите симптоми кои ги придружуваат проширените вени.
Vein patch е производ кој е едноставен и лесен за употреба. Производот е многу нежен, целосно природен, убав на кожата, не содржи парфеми, бои, силикони или парабени. Значи, производот е сосема безбеден за употреба.

 

View full details