Skip to product information
1 of 4

Шетач за бебиња - MOON WALK

Шетач за бебиња - MOON WALK

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.7/5
Regular price ден 499.00 MKD
Regular price ден 899.00 MKD Акција ден 499.00 MKD
Акција Цена
Оставете го вашето дете да оди со шетачот на Moon Walk!

Иновативниот шетач за бебиња Moon Walk е создаден за да му обезбеди на вашето дете безбедност и задоволство при првите чекори.
Тоа му помага на детето да оди безбедно, во рамнотежа и послободно, се разбира, со помош на возрасен.

Изработен е од памук и тенок сунѓер, а поставата е од 100% памук.
Ова е идеален подарок за роденден или прва посета и подарок на дете, бидејќи
шетачот е оригинален и практичен. Тој е дизајниран да направи детето да се чувствува удобно и безбедно!

Обезбедува удобност и безбедност на детето.
View full details