Skip to product information
1 of 3

3во1 - Сет тенџериња со висок квалитет (НЕМА НА ЗАЛИХА)

3во1 - Сет тенџериња со висок квалитет (НЕМА НА ЗАЛИХА)

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.7/5
Regular price ден 550.00 MKD
Regular price ден 950.00 MKD Акција ден 550.00 MKD
Акција Цена


Со нашето тенџере под притисок можеш да заштедиш до 70% од вообичаеното време за готвење и до 50% од енергијата што вообичаено ти е потребна, а притоа да го зачуваш вкусот и хранливите состојки во храната која ја готвиш.
Притисокот на пареата овозможува минимзирање на мирисот на готвена храна во просторијата во која се употребува.
Ергономски рачки за полесно ракување - Eргономски дизајнираните рачки овозможуваат удобно држење и безбедно ракување за време на готвењето, давајќи ти максимална контрола и безбедност.
Димензии:

1️⃣Тенџере 20цм

 2️⃣Тенџере 18цм

 3️⃣Тенџере 16цм

''Храната се готви рамномерно благодарение на топлинската основа, а аромата на садот останува богата и интензивна.'' - ⭐⭐⭐⭐⭐ - Даница С.

Брза и сигурна достава до вашиот дом во рок од 2-3 дена 
View full details