Skip to product information
1 of 6

COB Torch Light - Светилки за итни случаи за полнење на USB со клучеви (1+1ГРАТИС)НЕМА НА ЗАЛИХА

COB Torch Light - Светилки за итни случаи за полнење на USB со клучеви (1+1ГРАТИС)НЕМА НА ЗАЛИХА

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.7/5
Regular price ден 0.00 MKD
Regular price Акција ден 0.00 MKD
Акција Цена

Oсветленоста е неверојатна по нејзината големина, која може да осветли цела просторија.


Силната магнетна основа и ротирачката рачка ви овозможуваат да ги ослободите рацете додека работите.
Дизајнот на магнет овозможува ламбата да се закачи на кој било метал, а рачката со преклопување од 180° овозможува ламбата да се постави под различни агли или да се закачи на одредени места.
Кога е време за полнење, само поврзете го на кој било извор на енергија од тип C.
Обично се потребни околу 2 часа за целосно полнење
Се користи за риболов, пешачење, кампување, барање работи и поправка,
итно одржување покрај патот или повеќенаменска работа.
View full details