Skip to product information
1 of 3

Star Master Лампа Sвездено Небо

Star Master Лампа Sвездено Небо

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.7/5
Regular price ден 599.00 MKD
Regular price ден 799.00 MKD Акција ден 599.00 MKD
Акција Цена

Собна светилка со над 1000 sвезди! Светилката проектира огромен број sвезди, низ целата просторија! Лед светилката ги проектира ѕвездите во 3 наизменични бои. Исто така, има копче за вклучување на уште една бела ЛЕД светилка што го засилува ефектот на белите sвезди!

Star Master Lights (Universe in Your Hand)

Фантастичен прожектор кој го прожектира целиот универзум во вашата соба, во прекрасни бои. Прожектира црвена, зелена, плава и чисти секвенци од ѕвезденото небо во просторијата.

Ѕвездените калапи се точни со реалните соѕвездија и може да ги наштимате според временски период од 10 милениуми. Одлично е и за детската соба, децата со леснотија ќе заспиваат гледајќи ги ѕвездите полни со имагинација.

Карактеристики на производот:

  • Проектираsвезди на блискиот sид или таван
  • Проекторот лесно се пренесува од една просторија во друга
  • Засилена верзија на LED светилки, покрива над 20м2.
  • Уредот работи на батерии (не се вклучени)
  • Димензии: 12cm x 11cma

 

View full details